Szenzációs Szerda

Köszönjük, hogy érdeklődsz Szenzációs szerda-ajánlatunk iránt.

Most a kényelmes, munkahelyről/otthonról intézhető, nyitva tartási időhöz nem kötött vásárlás ingyenes kiszállítással egészül ki!

Azért vezettük be hűséges vásárlóink és hírlevél-olvasóink számára a Szenzációs szerdát, hogy olyan kedvezményt nyújthassunk, ami mindenkinek a legmegfelelőbb – ugyanakkor környezetbarát.

Mi a teendő?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy élhess a lehetőséggel.

Így minden hónap első szerdáján e-mailben megkapod az adott hónap Szenzációs szerdájáról az infót, továbbá a kuponkódot, amelyet megrendelésed során felhasználhatsz – és máris ingyenes kiszállítással kapod meg csomagodat.

Tudni szeretném, milyen hírleveleket kapok, ha feliratkozom.

Hírlevél-olvasóink első kézből értesülnek a legújabb akciókról, promóciókról; időről időre érdekességeket, hasznos tippeket, információkat olvashatnak az irodaszer világának termékeivel kapcsolatban; valamint hűséges vásárlóként további kedvezményekhez juthatnak.

Miért környezetbarát az ingyenes kiszállítás?

Két okból is. Egyrészt: az online vásárlás sokkal inkább környezetbarát, mint a bevásárlás egy bevásárlóközpontban. Hiszen nem kell autóba ülni, órákig döcögni a forgalomban, és több helyre is elautózni, ha valamit nem találunk. Másrészt: a te ökológiai lábnyomod mellett a miénk is csökken, hiszen nem 3-4 megrendelést adsz fel havonta, hanem igyekszel összegyűjteni egy megrendelésben – ha valami lemarad vagy sürgős, legfeljebb 2-3 megrendelés születik. Mi így egy úttal számtalan megrendelést tudunk teljesíteni.

Milyen gyakran kapok hírleveleket? Nem szeretnék több levélszemetet.

Nem szemeteljük tele senki levelesládáját. Mindig fontos hírekkel és akciókkal jelentkezünk, havonta kétszer. Minden hónap utolsó keddjén érkezik a kuponkódodat tartalmazó levél, hogy élhess Szenzációs szerda-ajánlatunkkal, és megrendelésedet ingyen házhoz vihessük neked.

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal. Elérhetőségeink:

E-mail cím: link a kapcsolati űrlapra
Telfonszám: 30/501-5885

© 2017 DEPOT Bt. | 2534 Tát, Béla király utca 5. | Tel: 30/501-5885 | Mail: kapcsolat | adatvédelem NAIH-75794/2014